ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια τεχνική βλάβη ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις περίπου στο 50% των σχεδόν 30.000 πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, Μ. Τρίτη, στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, γνωστοποίησε η Eurocontrol, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για την ασφάλεια της αεροναυτιλίας.
“Σήμερα, 29.500 πτήσεις αναμένονταν στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Περίπου στις μισές εξ αυτών ενδέχεται να καταγραφούν καθυστερήσεις εξαιτίας μιας βλάβης στο σύστημα” τονίζεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η Eurocontrol, η οποία νωρίτερα έκανε λόγο για μια “βλάβη στο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχυμένης Τακτικής Ροής (ETFMS)”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΤ: Τα νοικοκυριά δεν περιόρισαν τις δαπάνες λόγω πληθωρισμού – Η Μέση Ανατολή ενισχύει την αβεβαιότητα
- Φωτιά Αττικοβοιωτίας: Συνελήφθη ο Δήμαρχος Στυλίδας και ένα ακόμη άτομο για το καταστροφικό μέτωπο
- Κλήρωση Champions League: Με Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ η ΑΕΚ, με Σεν Ζιλουάζ ή Μπόντο Γκλιμτ ο Ολυμπιακός
- Ράλλυ Φινλανδίας: Ιστορική εντός έδρας νίκη για τον Σάμι Πάγιαρι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.