ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή από αστυνομικούς της Τροχαίας, τέσσερις παράνομοι παρκαδόροι, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της συγκεκριμένης δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα αυθαίρετα σε δημόσιους χώρους προκειμένου να εξασφαλιστούν θέσεις στάθμευσης για πελάτες νυχτερινών κέντρων, στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, οι οποίοι δούλευαν παρανόμως. Ειδικότερα, έναντι χρηματικού αντιτίμου των 10 ευρώ ανά όχημα και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δηλαδή σε δημόσιους χώρους.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 580 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων άνω του 1 δισ. ευρώ με ταχύρυθμες διαδικασίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα νεότερα για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία που πυροβόλησαν ληστές στη Κηφισιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα τα πρόσθετα στοιχεία των τραπεζών για τα stress test
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μυστικά του Νταβός και ο ΚΜ, ο Δένδιας και οι ναύαρχοι του καναπέ, ο τουρκικός δάκτυλος στην Κύπρο και ο χαμός στην Περιφέρεια Αττικής
- Κρύβεται ο Σαμαράς πίσω από την Καρυστιανού; – Τα σενάρια και η αλήθεια
- Το TikTok μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ 2026 και δοκιμάζει τα όρια της τηλεόρασης
- Σιγή… ασυρμάτου από τη FIFA και ανησυχία ενόψει Μουντιάλ λόγω Τραμπ και Βενεζουέλας