ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H αεροπορική εταιρεία Ryanair δεν μπορεί να αποκλείσει ακυρώσεις πτήσεων, λόγω των προγραμματισμένων απεργιών του προσωπικού στην Πορτογαλία, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.
Ωστόσο αναμένει να είναι μικρές οι αναταραχές, σύμφωνα με όσα είπε ο CEO της εταιρείας, σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, την Τετάρτη.
Σύμφωνα με το Reuters, οι αντιπρόσωποι της ένωσης στην Πορτογαλία σημείωσαν ότι οι απεργίες γίνονται για τις συνθήκες εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των πειθαρχικών διαδικασιών και των απειλών για μη επίτευξη στόχων πωλήσεων κατά την πτήση.
Ερωτηθείς γιατί θα γίνουν ακυρώσεις πτήσεων, ο Michael O’Leary, που ήταν στη Βιέννη για την προώθηση της συνεργασίας με τη Laudamotion, είπε: «Εξαρτάται από πόσες διαταραχές θα υπάρξουν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε (τις ακυρώσεις), αλλά θα είναι μικρού μεγέθους», πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παράταση πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων ζητούν οι έμποροι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι Έλληνες επιχειρηματίες της Χρονιάς για το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραπεζική αργία Παρασκευή και Δευτέρα – Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Δεκεμβρίου
- Απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας Γκιουλέρ: Επιτίθεται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Εξασφάλισε δύο δάνεια ύψους 90 εκατ. δολαρίων από δύο ελληνικές τράπεζες
- Στην κόψη του ξυραφιού κυβέρνηση και αγρότες – Πώς μπορούν να λυθούν τα μπλόκα