ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αγώνισμα ασυλίας έχασε η ομάδα των Διασήμων στο Survivor και έτσι κλήθηκε να πάει στο συμβούλιο του νησιού και να θέσει στη διάθεση του κοινού τρεις παίκτες της.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκέντρωσε οκτώ από τις εννέα ψήφους των Διάσημων και είναι για τρίτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα, ως η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, και ο Μιχάλης Μουρούτσος, που κέρδισε την ατομική ασυλία, ήταν οι δυο που υπέδειξαν τους άλλους δυο προτεινόμενους για αυτή την εβδομάδα.
Η Δαλάκα ψήφισε τον Γιάννη Τσίλη, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος ψήφισε την Ξένια.
https://youtu.be/yVZ5bUB-9CM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 8 Μαρτίου)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γυμνή η Ελένη Χατζίδου στο πρώτο της εξώφυλλο μετά το Survivor
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.