ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τη νέα επίθεση στην οδό Πατησίων κέντρο της Αθήνας από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και να εντοπιστούν οι δράστες των βανδαλισμών.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.