ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το νεογέννητο βρέφος, που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.
Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν ένα λευκό Ι.Χ να φτάνει στο σημείο. Από μέσα βγήκε ένας άνδρας, ψηλός, με αραιά μαλλιά και γένια και αφού πέταξε το μωρό στα σκουπίδια επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού, ο δράστης στραγγάλισε το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί, ενώ του τοποθέτησε χαρτοπετσέτες στο στόμα προκειμένου να μην ακούγονται οι κραυγές του.
Η ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τη γέννηση και κυρίως τον θάνατό του λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό του, μεταξύ 00:00 και 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
https://youtu.be/VtglcPmdhVs
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πετρούπολη: Αποκαλύψεις σοκ για το νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών-Ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρούπολη: Ποιος πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια – Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι τιμές του πετρελαίου σε νέα ανοδική τροχιά – Προς τα 130 δολάρια το βαρέλι Brent
- ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν κόστισε 25 δισ. δολάρια, όσο ο ετήσιος προϋπολογισμός της NASA
- Η ιταλική Fincantieri επεκτείνεται στις ναυπηγικές υποδομές της Αλβανίας
- Credit Agricole: Δυσκολίες στην επενδυτική τραπεζική λόγω της αστάθειας των αγορών – Στόχος η ανάπτυξη στην Ιταλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.