ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10 εκατ. ευρώ αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε παμψηφεί η έκδοση από την εταιρεία κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εκδόσεως της α΄ σειράς ομολογιών, με ομολογιούχους την Alpha Bank AE και Alpha Bank London Ltd και διοργανωτή, εκπρόσωπο των ομολογιούχων και διαχειριστή πληρωμών την Alpha Bank AE.
Παράλληλα, δόθηκε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας όπως προβεί στη λήψη περαιτέρω απόφασης αναφορικά ιδίως με τους όρους έκδοσης του ομολογιακού δανείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Quaero Capital: Οι value investors στρέφονται στα ελληνικά small caps
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η&Μ: Γιατί οι επενδυτές ξεπουλούν τις μετοχές της;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες γλίτωσαν στο τέλος τον Γενικό Δείκτη από νέα πτώση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Βίσση: Το νέο edgy κούρεμα στη Νέα Υόρκη
- Attica Bank: Στις 4,5 φορές η υπερκάλυψη για τα ομόλογα AT1 και Tier II – Πως διαμορφώνονται τα επιτόκια
- Λαγκάρντ: Είμαι αποφασισμένη να ολοκληρώσω τη θητεία μου στην ΕΚΤ – Δεν ξέρω αν τελειώσαμε με τη μείωση επιτοκίων
- AXIA για ΔΑΑ: «Απογειώνεται» η ανάπτυξη – Νέα έργα, αυξημένα έσοδα και σταθερά μερίσματα
