ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε στήνει κάλπες ο Κ.Μ., γιατί αργεί ο Αλέξης, οι «πράσινοι φραπέδες», η επιβεβαίωση του σκανδάλου με το μέλι και οι Τούρκοι θέλουν Eurofighter
«Ουδέν σχόλιον» είναι η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τη συγκρότηση από τη Βουλή των Ελλήνων επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, στην οποία έχει κληθεί να τοποθετηθεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης της Επιτροπής, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για τους Επιτρόπους που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ζητήματα στη χώρα τους, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε ότι πρόκειται για μια υπόθεση προκαταρκτικής εξέτασης, βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του ελληνικού Συντάγματος. «Η Επιτροπή δεν σχολιάζει αυτές τις εθνικές διαδικασίες», προσέθεσε ο κ. Σχοινάς, υπενθυμίζοντας ότι το ίδιο είχε απαντήσει όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα στις 8 Φεβρουαρίου. «Δεν σχολιάζουμε διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη», πρόσθεσε ο Μ. Σχοινάς, σημειώνοντας: «Ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος είναι εδώ, απασχολημένος και συνεχίζει τη δουλειά του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ντόρα Μπακογιάννη για Novartis: «Θεσμικό Πραξικόπημα» οι 10 κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Θάνου για Novartis: «Μη νόμιμο» το αίτημα να αφαιρεθεί η δικογραφία από τον ανακριτή διαφθοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχάροβα: «Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα της Δύσης»
- Ζαχαριάδης για την επιστολή Σημανδράκου: Περιγράφεται παθογένεια ή σκάνδαλο;
- Μεσσηνία: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πολυθέα – 8 εναέρια μέσα επιχειρούν (upd)
- Ιράν: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση τρομοκρατών σε δικαστικό μέγαρο
