ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε οξεία κριτική εναντίον του Νίκου Κοτζιά εξαιτίας του πέρατος των 15 ωρών που μεσολάβησαν έως ότου ο Υπουργός Εξωτερικών να δώσει συνέντευξη για το συμβάν της περιοχής των Ιμίων, προέβη η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσε που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της παράταξης.

Ανακοίνωση:
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2018
«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων.
Δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει – και σε αυτό το μέτωπο – να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.
Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία.
Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Κοτζιάς: «Αν οι Τούρκοι το ξανακάνουν, δεν θα έχουμε ειρηνική συμπεριφορά»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Παπαγγελόπουλος: «Ο κ. Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει το FBI»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί το ΔΝΤ είναι έτοιμο να πειραματιστεί και πάλι με την Ελλάδα. Απών ο Τσίπρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη με το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton (photo)
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
- Νορβηγία: Αμετάβλητα στο 4,5% τα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης λόγω πληθωρισμού
- Μαύρος (MRB): Μη εφικτή η αυτοδυναμία από την πρώτη κάλπη – Ο Τσίπρας αναμετράται με τον ίδιο του τον εαυτό μετά τη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.