array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 176.48 εκατ.

ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία: Ο Τραμπ δήλωσε ότι η υπομονή του με τον Πούτιν εξαντλείται

Media

Ένοχος ο Στέλιος Διονυσίου για το περιστατικό με τον αστυνομικό – Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή

Comments

Η συγνώμη του Στέλιου Διονυσίου στον αστυνομικό δεν ήταν αρκετή για να τον αθωώσει. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο για απείθεια, την εξύβριση και την απλή σωματική βλάβη του αστυνομικού και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής παραβίασε το αστυνομικό μπλόκο και πέρασε με το αυτοκίνητο του την απαγορευτική κορδέλα της αστυνομίας για διασχίσει τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

«Έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στη ζωή μου. Ορκίστηκα στα κόκκαλα του πατέρα μου ότι δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την αστυνομία», είπε στην απολογία του ο Στέλιος Διονυσίου, αρνούμενος ότι είχε πρόθεση να χτυπήσει με το αυτοκίνητο του τον 27χρονο αστυνομικό που τον μήνυσε.Και για να το αποδείξει, επίμονα ζήτησε από το δικαστήριο να προσκομιστούν οι εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.

Αυτή τη φορά, όμως, ο κατηγορούμενος τραγουδιστής δεν απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι χτύπησε το χέρι του αστυνομικού: «Όπως πέρναγα είναι πιθανό να ακούμπησε το χέρι του στον καθρέπτη», είπε απολογούμενος.


«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

 Ο Στέλιος Διονυσίου, στην απολογία του, προσπάθησε να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι ένιωθε έντονη αδιαθεσία και έπρεπε να φτάσει στην κλινική.

«Υπάρχει η τηλεφωνική επικοινωνία με τον ασφαλιστή μου που μου είπε ότι μπορώ να πάω στην Αθηναϊκή Κλινική. Στο πρώτο μπλόκο, ο αστυνομικός μου λέει να κάνω τον κύκλο και να πάω στην επόμενη διασταύρωση.

Εκεί μου λένε πάλι, δεν μπορώ να περάσω. Ενιωθα ένα βάρος μεγάλο και υπάρχει και ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια μου. Χάσαμε τον πατέρα μας τελείως ξαφνικά από καρδιά. Παρά την απαγόρευση, εκνευριστικά, μίλησα άσχημα και ζητάω συγνώμη για αυτό και πέρασα το δρόμο. Πιο κάτω, υπήρχε κι άλλος αστυνομικός και τον προσπέρασα.

Τότε άκουσα ένα θόρυβο σαν να βρήκε κάπου το αμάξι, προφανώς στον αστυνομικό. Δεν έτρεχα. Με 10 χλμ πήγαινα. Κατέβηκα να δω πώς είναι ο αστυνομικός , δεν φαινόταν να έχει κάτι, είχα όμως πολύ ένταση διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο και του μίλησα πολύ άσχημα. Ζητάω συγνώμη για αυτό και πάλι».

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο 27χρονος αστυνομικός της Αμεσης Δράσης.
«Μας είχαν ενημερώσει από το κέντρο ότι πλησιάζει η πομπή των επισήμων και να έχουμε το νου μας», περιέγραψε στην κατάθεση του στο δικαστήριο.

Τότε πλησιάζει ένα τζιπ και είδα ότι υπήρχε μια ένταση με τον οδηγό και το συνάδελφο που ήταν εκεί. Τότε το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς τη Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτύπησε με τον καθρέπτη στο δεξί χέρι στο δάκτυλο. Του φωνάζω «βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση» και σταμάτησε. Κατέβηκε, ήρθε προς τα μένα και λέει «τι θες ρε μαλάκα; θέλω να περάσω

Ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση. Του λέω θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση. Δεν μου είπε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του ή ότι έχει πρόβλημα, άρχισε αμέσως να με βρίζει.»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο αστυνομικός που βρισκόταν στην αρχή του μπλόκου:

Ήρθε με το αμάξι ο κος Διονυσίου. Ηθελε να περάσει και φώναζε. Του εξήγησα να πάει στο τέλος του δρόμου αριστερά και να κάνει τον κύκλο. Συνεχίζει να φωνάζει και λέει «εγώ θα περάσω γ… την Π… σας», κόβει την κορδέλα και περνάει.»

Στον Στέλιο Διονυσίου το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή. Μετέτρεψε παράλληλα την αρχική κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι καταθέσεις για τον καβγά του Στέλιου Διονυσίου με τους αστυνομικούς

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε συγγνώμη, αλλά επιμένει ότι δεν τραυμάτισε τον αστυνομικό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία: Ο Τραμπ δήλωσε ότι η υπομονή του με τον Πούτιν εξαντλείται
Τραμπ: Εθνοφρουρά αναπτύσσει στο Μέμφις
Ρούμπιο: Επίσκεψη στο Ισραήλ εν μέσω εντάσεων μεταξύ των συμμάχων χωρών των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Ουκρανικό drone ανέστειλε τη φόρτωση πετρελαίου σε τερματικό σταθμό στο λιμάνι Πριμόρσκ
Κύπρος: Εντάχθηκε στο SAFE με 1,2 δισ. ευρώ – Έως τις 30 Νοεμβρίου το σχέδιο εξοπλισμών
CNN: Ο συλληφθείς ομολόγησε στον πατέρα του πως δολοφόνησε τον Τσάρλι Κερκ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει το «Τρελός» για την «ακούσια νοσηλεία» του στο Δρομοκαΐτειο
Χριστοδουλίδης: Συνάντηση με Τατάρ και Γκουτέρες για το Κυπριακό στις 27 Σεπτεμβρίου
Χαρδαλιάς: Ενεργειακή αναβάθμιση του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου – Σταθερή η δέσμευσή μας για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία
Η αποκάλυψη της Πέγκυ Ζήνα στο ανανεωμένο ΟΠΑΠ Game Time για το «Δεν θα πας πουθενά»