ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμπλοκές και άγριοι καυγάδες διαδραματίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και κατοίκους της περιοχής.
Δεκάδες κάτοικοι Γραμματικού κατέφθασαν στο υπουργείο Μεταφορών, όπου είναι προγραμματισμένο το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττκής, με αίτημα να συμπεριληφθεί το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού στην ημερήσια διατάξη.
Τις διαφορές τους φαίνεται όμως ότι προτίμησαν να λύσουν μετατρέποντας το Συμβούλιο σε “ρινγκ”, πιάστηκαν στα χέρια καιδεν άργησαν τα επεισόδια μεταξύ τους.
Επίσης, προγραμματισμένη ήταν για σήμερα η συζήτηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Σε κάποιο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ, σχετικά με το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Αρχικά υπήρχε ένταση και οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα, ενώ λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα οπαδοί της ΑΕΚ και κάτοικοι του Γραμματικού να έρθουν στα χέρια και να προκληθούν συμπλοκές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στη Σύρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση από Τρία Λαγκώνια προς Ερμούπολη
- Σαντορίνη: Ακυρώθηκαν όλες οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων τη Δευτέρα μετά την αποχή των τουριστικών λεωφορείων
- Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.