ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Εθνικής άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».
«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο “Μακεδονία” ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια κόντρα Παππά-Σαμαρά για το Σκοπιανό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λεβέντης: Ενδέχεται να πάμε σε εκλογές λόγω Σκοπιανού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράκ: Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Αρμπίλ όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
- Γεραπετρίτης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Οι κρίσιμες επαφές
- Τραμπ: Οι Χούθι δέχθηκαν να μην επιτεθούν στις ΗΠΑ – Σε «φάση λήψης αποφάσεων» για το Ιράν
- Πειραιάς: Η Ιστορική Κεντρική Αγορά περνά σε μια νέα εποχή – Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.