ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία έντιμη συμφωνία για το Σκοπιανό που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα της χώρας τόνισε πως θέλει να πετύχει η κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.
Ο κ. Τσιρώνης υποστήριξε «ότι θέλουμε ένα όνομα που να στηρίζει την συνθήκη του Βουκουρεστίου. Θέλουμε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιοριμό. “Βόρεια Μακεδονία” είναι ένα καλό όνομα».
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε «ότι ήδη 130 χώρες του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” και ότι το Σκοπιανό πρέπει να λυθεί».
Τέλος ο κ. Τσιρώνης, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι βουλευτές για το Σκοπιανό λέγοντας «ότι προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό,όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για ΔΕΗ, Πειραιώς, Eurobank, OTE
- Deal «μαμούθ»: Ο Ντόναλντ Τραμπ πουλάει πάνω από 40.000 βόμβες στο Ισραήλ έναντι 2,8 δισ.
- Ανταγωνιστικότητα, άμυνα και ευρωπαϊκή ανεξαρτησία στο επίκεντρο της ομιλίας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο State of the Union
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το κλείσιμο του Κέντρου Κένεντι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.