ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην βεβήλωση του μνημείο του Ολοκαυτώματος στη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης που σκοτώθηκαν κατά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης προχώρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Καζαντζάκη, έγραψαν με σπρέι το όνομα «Χρυσή Αυγή» στο κάτω από το μνημείο.
Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Τέλλος Φίλης:
Νωρίτερα, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν όταν μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν προσπαθήσει να πλησιάσουν την αντιδιαδήλωση που πραγματοποιούταν στην πλατεία Καμάρας, με τους αστυνομικούς να τους εμποδίζουν να πλησιάσουν ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω ένταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΥΡΙΖΑ: «Στο συλλαλητήριο κυριάρχησαν στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: «Το συλλαλητήριο απέδειξε την μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας για το Σκοπιανό»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανταλένα Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Φασιστική ενέργεια η επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: Διεξάγουμε μελέτη για την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην κοινωνική ασφάλιση
- Flexopack: Άσκηση 74.400 δικαιωμάτων στο stock option plan
- Νετανιάχου για τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στην Γάζα: Έχω πολύ ισχυρές απόψεις για αυτό
- Γκάζι: Δεκαεξάχρονη έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ
