ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζημιά προκαλεί στη χώρα η στάση της κυβέρνησης να μη σχολιάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του διαπραγματευτή του ΟΗΕ για την ονομασία της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στην ανεύθυνη τακτική της και στις διαφορετικές γραμμές της για το Σκοπιανό. Γι’ αυτό ούτε καν σχολίασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του διαπραγματευτή που υπερβαίνουν τα όρια της εντολής του. Η στάση της προκαλεί ζημιά στη χώρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γκάφα Νίμιτς: Αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς, εν μέσω διαπραγμάτευσης (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: «Εθνική ανοησία να μην αξιοποιήσουμε την ευκαιρία λύσης στο Σκοπιανό»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακογιάννη: Αν υπάρχει σήμερα δυνατότητα λύσης στο Σκοπιανό είναι χάρη στο βέτο στο Βουκουρέστι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλα έτοιμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό – Οι ομιλητές, τα μέτρα και οι προβοκάτορες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.