ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Πόλης του Μεξικού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 5 άνθρωποι. Το δυστύχημα συνέβη στο Εκατεπέκ, έναν μεγάλο δήμο στην Πόλη του Μεξικού. Αφού το τρένο εκτροχιάστηκε, ένα από τα βαγόνια του κατέληξε σε ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε ένοικοι, επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μεξικού.
«Οι αρχές του Εκατεπέκ στέλνουν τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Twitter ο Ινδαλέσιο Ριός, ο δήμαρχος του Εκατεπέκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εγνατία Οδός: Τουριστικό λεωφορείο έπιασε φωτιά εν κινήσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γούντι Άλεν: «Δεν κακοποίησα σεξουαλικά την Ντίλαν Φάροου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόνος στο Μονακό: Ποιος ήταν ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης Έντμοντ Σάφρα, πώς έχτισε την αυτοκρατορία του και τελικά, ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του;
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην τελική ευθεία η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού – Στα ταμεία του Δημοσίου έως 1,3 δισ. ευρώ
- Αποκάλυψη για ΔΕΣΦΑ: Τέλος η Μαρία Ρίτα Γκάλι από CEO – Οι λόγοι που οδηγούν στην αποχώρησή της μετά από 5 χρόνια
- Τι λέει το smart money για Πειραιώς, Metlen και JUMBO, γιατί έδιωξαν την Μαρία Ρίτα Γκάλι, τι συμβαίνει με Προκοπίου και Αστέρα, ο λογιστής των ΕΑΣ, και μια συνάντηση με σημασία του ΚΜ στο σπίτι του Μανιά
