ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ημέρα χάους στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας του απεργακού μπλακ άουτ στα ΜΜΜ ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Ολα τα μέσα μεταφοράς έχουν τραβήξει χειρόφρενο και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.
Ηδη είναι έντονα τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο ποτάμι με μεγάλη κίνηση στην άνοδο ήδη από το ΣΕΦ και μέχρι την Αττική οδό, ενώ στην κάθοδο το πρόβλημα ξεκινάει από την Τατοϊου και συνεχίζεται ως τη λεωφόρο Αθηνών.
Προβλήματα και στην άνοδο της Πειραιώς από το ύψος του Ταύρου, ενώ ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζει και η Συγγρού από την Αμφιθέας ως το κέντρο της Αθήνας.
Αυξημένη κίνηση και στην Αλεξάνδρας στα δύο ρεύματα, ενώ στην Πατησίων πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς το κέντρο από το ύψος της Σκιάθου ως την Αλεξάνδρας.
“Ακινητοποιημένη” η Βουλιαγμένης στην άνοδο από τη Χαραυγή, ενώ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει και στην άνοδο του Καρέα.
Μποτιλιάρισμα και στην Κατεχάκη, στην άνοδο της Καλλιρόης και στην κάθοδο της Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κηφισίας από το ΚΑΤ ως το Χαλάνδρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απεργιακό μπλακ άουτ σήμερα στα μέσα μαζικής μεταφοράς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι ορίζει το πολυνομοσχέδιο για την απεργία – Αντιδράσεις από συνδικάτα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολυνομοσχέδιο: Πώς ικανοποιούνται οι πιστωτές από τους πλειστηριασμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
- Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
- Σοφία Μητσοτάκη: Δημοσίευσε το boarding pass της επιστροφής της από το Ντουμπάι – «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- Πύργος Ηλείας: Πύρινη κόλαση ξέσπασε στα Βυτινέικα – Οριοθετήθηκε η φωτιά, αλλά δυνάμεις επιχειρούν ακόμη (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.