ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα. Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη Βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε».
Και συνέχισε λέγοντας πως «το θέμα της ονομασίας είναι θέμα της κυβέρνησης, και δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της η αντιπολίτευση. Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, και αυτός θα το λύσει».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «αστείο, άλλα και επικοινωνιακή πομφόλυγα, το αφήγημα του κ. Τσίπρα ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια».
«Όταν θα έχουμε υποχρεωτικά, με ψηφισμένο από την κυβέρνηση νόμο, την προέγκριση όλων των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών αυτό είναι αστείο», είπε ο κ. Γεωργιάδης Το μόνο που θα αλλάξει, είπε, είναι ότι θα δανειζόμαστε από τις αγορές οι οποίες είναι πιο αυστηρές από τους δανειστές.
«Αν ο κ. Τσίπρας αρχίζει και μοιράζει, τα δεκαετή ομόλογα από το 3% θα πάνε στο 6% και πολύ παραπάνω», ανέφερε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπυράκη: Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Η πρόταση θα είναι εξαιρετικά καλή και οι βουλευτές θα τη ψηφίσουν»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι πατριώτης – Δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ακύρωσε συναυλία στο Μεσολόγγι
- Αίγυπτος: Τον πρόεδρος Σίσι συνάντησε ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ
- Σητεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά – Μήνυμα 112 για τον οικισμό Καρύδι
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.