ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν ακόμη τελειώσει το Survivor, ακουγόταν ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν αναπτύξει κάτι παραπάνω από φιλική σχέση κάτι που και οι δύο πρόσφατα φαίνεται πως παραδέχτηκαν. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως, «Περνάμε πολλές ώρες. Είμαστε πολύ καλά. Είναι όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ στη ζωή μου και θέλω να παραμείνει. Πηγαίνουμε παντού μαζί. Δεν ξέρεις ποτέ που θα βγει όλο αυτό. Νιώθω πολύ ωραία πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και αντάλλαξαν δώρα. Η Ευρυδίκη πήρε ως δώρο μια κουβέρτα και ανέβασε βίντεο στο Instagram και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα του αγαπημένου της.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Βασάλο: «Νιώθω πολύ ωραία πράγματα για τον Κωνσταντίνο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram: «Σας ευχαριστώ! Είστε φανταστικοί»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Βασάλος: «Τα Χριστούγεννα θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ALTERLIFE: Τι συνεισφέρουν στον όμιλο Alter Ego Ventures και Alea Holdings
- Trastor: Ο Τάσος Καζίνος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριo – «Σημαντικό ορόσημο η ολοκλήρωση της ΑΜΚ»
- Green Beverages: Στρατηγική συνεργασία με Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
- Η nrg εγκαινιάζει νέο κατάστημα στο Αιγάλεω και ενισχύει τη φυσική της παρουσία στην Αττική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.