ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάλεσμα απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα για συγκεντρώσεις αύριο Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας, με αιχμή τους πλειστηριασμούς. Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση «με νέες, μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών».
Η κυβέρνηση, υπογραμμίζει η ΛΑΕ «αφού χρησιμοποίησε κάθε μέσον όλο το προηγούμενο διάστημα για να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η λαϊκή κατοικία και περιουσία είναι προστατευμένες και ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγάλους οφειλέτες, για να διασύρει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με συκοφαντίες ότι τάχα προστατεύει αυτούς, που έχουν μεγάλες περιουσίες για να διαλύσει συγκεντρώσεις χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και χημικά εναντίον των διαδηλωτών, απέτυχε σε όλα».
Στην ανακοίνωση της προσθέτει «μέσα στον πανικό της και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές προχώρησε στην ψήφιση «χουντικής έμπνευσης» νόμου για να μπορεί να οδηγεί ακόμα και στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Δεν θα τους περάσει θα αποτύχουν και αυτή τη φορά».
«Οι μέχρι τώρα επιθέσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ενδυνάμωσαν το κίνημα με αποτέλεσμα την αποχή των συμβολαιογράφων και την αναστολή πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις» σημειώνει η ΛΑΕ.
Καταλήγοντας η Λαϊκή Ενότητα σημειώνει «θα προστατεύσουμε τις λαϊκές περιουσίες, που αποτελούν τον μόχθο του ελληνικού λαού. Και αυτή την Τετάρτη θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία για να δηλώσουμε πρώτα απ’ όλα ότι τα ιδιώνυμα και οι «χουντικής έμπνευσης» νόμοι δεν θα περάσουν ο αγώνας θα φέρει τη νίκη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διεθνής Αμνηστία: Αντίθετες με το διεθνές δίκαιο οι ποινές για την παρεμπόδιση πλειστηριασμών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλειστηριασμοί: Υπερψήφισαν την τροπολογία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Αδικαιολογήτως απών ο Μιχελογιαννάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.