ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» διοργάνωσε ένα πολύ επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο Ecali Club, για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου.



Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιονικών Αγώνων Τόκιο 2020.



Στην κατάμεστη αίθουσα του Ecali Club, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», κα Κατερίνα Παναγοπούλου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η αποψινή ανταπόκριση οικονομικής στήριξης της ομάδας των Παραολυμπιονικών αθλητών και αθλητριών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, είναι συγκινητική. Είναι μία βραδιά αγάπης, για αυτά τα υπέροχα παιδιά που καταθέτουν τη ψυχή τους, έχουν ξεπεράσει δυσκολίες και προκαταλήψεις και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Οι Παραολυμπιονίκες μας κάνουν περήφανους, μας γεμίζουν μετάλλια και υψώνουν την Ελληνική σημαία. Πρέπει να δράσουμε αντίστοιχα, ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση στην Πατρίδα μας. Υιοθετώντας την Παραολυμπιακή ομάδα, στηρίζουμε την Ελλάδα και γινόμαστε συνεργοί στη δόξα της».



Κατόπιν, η αίθουσα γέμισε μελωδίες από την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου οι οποίοι, συμμετείχαν αφιλοκερδώς για τους σκοπούς του Σωματείου.



Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ALPHA TV και χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Medi Prinou και Pavlos The Flower Workshop.



Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν συγκινητική και την τίμησαν με την παρουσία τους, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, βιομηχανικό, δημοσιογραφικό και κοινωνικό χώρο. Επίσης, παρευρέθησαν καταξιωμένοι αθλητές, αγαπημένοι καλλιτέχνες και πλήθος υποστηρικτών του έργου της Καλλιπάτειρας.



Δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς ήταν οι: Διονύσης Αναγνωστόπουλος, Κωστής Γεωργίου (ζωγράφος), Kessaris, Ηνίοχος Executive Travel, Κοσμηματοπωλείο Κάσσης, LALAοUNIS, Pavillon Christofle, Oscar de la Renta, Luisa, Έλενα Κουλαουζίδου, Δέσποινα Μοιραράκη, The Margi Hotel, Ozar (Όλγα Ζαρειφοπούλου), ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Blue Star Ferries, Όλγα Καραβερβέρη, Kathy Heyndels, Εστιατόριο Mayor, Ευρωκλινική, Α. Βουράκης, Diamond Club, Άβαξ, Οπτικά Φλεβαράκη, Όμιλος Folli Follie, Zerteo, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Love That Bags, Sandy Jewelry, DesignIsPlay, Golden Lotus.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Την Πέμπτη οι αλλαγές στην κυβέρνηση – Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα από Σαμάρα
- Βασίλης Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα
- Καιρός: Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος
- Τι είχες Αντώνη, τι είχα πάντα, κάντο όπως ο Ανδρέας, λευτεριά στο δήμαρχο και όποιος δεν έχει προβλήματα… να αγοράσει ένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.