ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόκκινο του πάθους. Σκούρο κόκκινο σαν το κρασί Βουργουνδίας. Μπορντώ, βιολετί, φωτεινό κόκκινο. Τα χείλη αυτόν τον χειμώνα έχουν την τιμητική τους. Πώς θα πετύχουμε όμως τον τέλειο συνδυασμό του έντονου κραγιόν με το μακιγιάζ των ματιών μας;
1.Σκούρο βιολετί με χρυσά glossy μάτια: Ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Ξεφεύγετε από το κόκκινο κραγιόν, επιλέγετε την απόχρωση του βιολετί που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και στα μάτια περνάτε glossy σκιά στο χρώμα του χρυσού ή του μπρούντζου.
2.Κόκκινο ματ κραγιόν με μάτια μόνο με μάσκαρα: Η έμφαση εδώ δίνεται στα χείλη όμως και τα μάτια τονίζονται επαρκώς με αρκετή ποσότητα μαύρης μάσκαρα τόσο στις πάνω, όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.
3.Kόκκινο κραγιόν με μάτια με eye liner: Η πιο ασφαλής επιλογή για να συνδυάσετε το έντονο κραγιόν σας με μια γραμμή eye liner στο πάχος που σας ταιριάζει.
4. Super glossy χείλια και μάτια: Σκούρο μπορντώ κραγιόν που από πάνω θα περάσετε αρκετή ποσότητα διάφανου Lip gloss και μάτια να ακολουθούν με ανοιχτόχρωμη άσπρη ή μπεζ σκιά πάλι glossy!
5.Kόκκινο κραγιόν με μάτια σε γήινα χρώματα: Aυτή είναι μια κλασική επιλογή για γυναίκες που δεν έχουν συνηθίσει να μην βάφουν τα μάτια τους. Απλώς προσέξτε επειδή το κραγιόν είναι ο πρωταγωνιστής, να διαλέξετε σκιές σε γήινα χρώματα και να τις “σβήσετε” με το κατάλληλο πινελάκι ομοιόμορφα για να αποκτήσετε βαθύ βλέμμα.
Πηγή: womannow.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μυστικό των experts για να κάνετε στα μάτια σας τέλεια γωνία!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραδινό μακιγιάζ: 12 εντυπωσιακές ιδέες για τις γιορτές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα μεγαλώσεις τα χείλη σου με το μακιγιάζ (μόνο)!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
