ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια έκπληξη περιμένει τους καταναλωτές της ΔΕΗ που χρησιμοποιούν τα τιμολόγια νυχτερινού ρεύματος, καθώς με τροπολογία η κυβέρνηση αυξάνει το ποσό που θα πληρώνουν για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας.
Σύμφωνα με την τροπολογία, αυξάνεται η χρέωση για ΥΚΩ στο νυχτερινό ρεύμα και εξισώνεται με αυτήν που ισχύει την υπόλοιπη μέρα.
Το θέμα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο οποίος επικοινώνησε με πηγές της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, υπήρχε πάγια χρέωση για ΥΚΩ στη νυχτερινή κατανάλωση, ύψους 8,89 ευρώ ανά κιλοβατώρα, με απόφαση του 2011. Πλέον, εξισώνοντας την χρέωση με αυτή της υπόλοιπης ημέρας, το ποσό εκτοξεύεται.
Την ίδια ώρα, καταναλωτές καταγγέλλουν πως δεν αναφέρεται πουθενά στα τιμολόγια η χρέωση ΥΚΩ για το νυχτερινό ρεύμα, που ισχύει από το 2011.
Το υπουργείο Ενεργείας αναφέρει από την πλευρά του πως «ακόμα και με τη νέα επιβάρυνση, οι ΥΚΩ είναι φθηνότερες από αυτές που ίσχυαν στο παρελθόν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη φυλακή όσοι εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οσμή σκανδάλου με τροπολογία: Διαγράφονται εκατ. ευρώ από πρόστιμα – Ποιος δείχνει Σαββίδη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η κυβέρνηση «ανοίγει» το επάγγελμα των φαρμακοποιών με τροπολογία-εξπρές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία
- Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών που προσέγγισαν τα 1,7 δισ. δολάρια στο εξάμηνο
- Τραπεζικές μετοχές: Οι υπεραξίες των 15+2,1 δισ. ευρώ, τα 10 reports και που φτάνουν τα περιθώρια ανόδου των τιμών
- Η εβδομάδα των μεγάλων ρεβάνς (και των εσόδων…) για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.