ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ύπαρξη «αστοχιών» στις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα παραδέχθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει παράταση στις αιτήσεις του κοινωνικού μερίσματος (η προθεσμία έληγε εχθές, 12/12) για πολίτες που ενδέχεται να το δικαιούνται, αλλά δεν έγινε δεκτή η αίτηση τους από το σύστημα.
«Μέσω της παράτασης που θα υπάρξει, θα διορθωθούν οι όποιες αστοχίες έχουν γίνει στη διαδικασία» είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. «Για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι το οποίο είναι μοναδικό. Πάνω από 5,800,000 δοκίμασαν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας» ανέφερε επίσης η κ. Φωτίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθήνα: Η πλατεία Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ – Ιράν: Ακόμη και σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας – Δείτε το πλήρες προσχέδιο
- ΕΟΠΥΥ: Προσωρινός διοικητής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Ζαμάνης
- Wall Street: Επιφυλακτική άνοδος αναμένοντας τις πρώτες αποφάσεις της FED υπό τον Κέβιν Γουόρς
- Η Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Ίλυδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.