ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση σημειώθηκε στην Λάρισα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη, όταν ο Αλέξης Κούγιας πιάστηκε στα χέρια με τον Ηλία Φυντάνη.
Λίγο μετά το γκολ του Κρίζμαν, που χάρισε τη νίκη στη Λάρισα, στον πάγκο των γηπεδούχων ο γνωστός δικηγόρος και ο προπονητής της Λάρισας είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, ενώ στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια.
Μάλιστα, οδηγήθηκαν άρον άρον στα αποδυτήρια, με τον ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου να μεταφέρει στον αέρα της Nova το περιστατικό, δεδομένου πως δεν υπήρχε κανείς εκπρόσωπος της Λάρισας κοντά του για τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούγιας: Δεν πάω πουθενά!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απεργία των αεροσυνοδών στη WestJet του Καναδά – Χιλιάδες πτήσεις στον αέρα εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου
- Τραμπ: «Παγώνει» νέα επίθεση κατά του Ιράν μετά από έκκλησή του – Το αρνείται η Τεχεράνη
- Αιχμηρή απάντηση Αυγερινού μετά τη διαγραφή του από το κόμμα Καρυστιανού – Την κατηγορεί για εγωμανία
- Συναγερμός στις αγορές συναλλάγματος: Ιαπωνία και ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέα παρέμβαση υπέρ του γιεν

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.