array(0) {
}
        
    
Menu
0.03%
Τζίρος: 137.52 εκατ.

Με τροποποιημένο πρόγραμμα τα ΜΜΜ σήμερα – Τι ισχύει για λεωφορεία, Μετρό και Τραμ

Ροή Ειδήσεων

Ανακοίνωση με αιχμές από τον ΑNT1: Δεν δεχόμαστε ρατσιστικές απόψεις

Comments

Σε μία έκτακτη ανακοίνωση, η οποία όμως δεν έχει ξεκάθαρο αποδέκτη, προέβη το απόγευμα της Τετάρτης, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1. Οι υπεύθυνοι του σταθμού ξεκαθαρίζουν πως δεν δέχονται θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, οι αρχές του ΑΝΤ1 εδράζονται σε συγκεκριμένες αξίες.

Η ευαισθησία του σε θέματα δημοκρατίας, σεβασμού του ανθρώπου και των δικαιωμάτων είναι μια απ’ αυτές και είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη.

Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του, χωρίς φυσικά να οδηγηθούμε σε λογικές ή πρακτικές αποκλεισμού ή λογοκρισίας, οι οποίες προφανώς δε συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας.

Η σταθερή προσήλωση σε αυτές τις αρχές, θα συνεχιστεί αταλάντευτα πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις που η διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων είναι προβλέψιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα δικαστήρια η Φαίη Σκορδά – Κατέθεσε αγωγή εναντίον της ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικό: Ποιοι αγοράζουν τα σπίτια στο πρώην αεροδρόμιο – Το προφίλ τους
Ιράν: Ακινητοποίηση δεξαμενόπλοιου υπό ξένη σημαία – Συνελήφθη το πλήρωμα, δείτε βίντεο
Frontex: Διάσωση 30 παράνομων μετανάστων από βάρκα ανοιχτά της Γαύδου
Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στον οργανισμό Feeding America
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια (upd)
Ζελένσκι: Συμφωνία για συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον – «Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά»
Ανάλυση Guardian: Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη
Νιγηρία: Χριστουγεννιάτικο χτύπημα των ΗΠΑ κατά του ISIS
Η Αμερικανίδα αυτοκράτειρα του lifestyle μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της Σουόνσι
Από τον Αρκτικό Κύκλο στο Αιγαίο: το νορβηγικό υπόδειγμα εθνικής στρατηγικής