ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ καλεί το Λικούντ του Νετανιάχου και τους συμμάχους του να συμμετέχουν στην επόμενη κυβέρνηση
Ο ηγέτης του μπλοκ της αντιπολίτευσης Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλος του απερχόμενου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα λάβει επίσημα εντολή σχηματισμού της επόμενης ισραηλινής κυβέρνησης αύριο Κυριακή, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η ισραηλινή προεδρία.
«Ο πρόεδρος Χέρτζογκ προσκάλεσε τον Γκάντι Άιζενκοτ στην προεδρική κατοικία, όπου θα του εμπιστευτεί την αποστολή σχηματισμού της κυβέρνησης αύριο στις 17:00», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν
Ιράν: Αναφορές για εκρήξεις στο νήσο Κεσμ
Παραγουάη: Η εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου Πένια για το τραπεζικό σκάνδαλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.