ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, του νέου προοδευτικού φορέα, που συγκροτείται με απόφαση της Φώφης Γεννηματά.
Η σύνθεσή του είναι εξαμελής και συμμετέχουν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής, Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, και Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα προεδρεύει η κ. Γεννηματά, η οποία θα διαχειρίζεται τη καθημερινή πολιτική δραστηριότητα του νέου φορέα μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, τον Μάρτιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Νέα νεκροψία διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκρηξη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Αθήνα (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρτο Γερμενό: Οι εικόνες της καταστροφής μετά το πέρασμα της φωτιάς
- Boeing: Πιστοποιήθηκε από την FAA το 737 Max 7 έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ελέγχων
- Πυρκαγιά στη Δυτική Αττική: Βελτιωμένη η εικόνα στη Λούμπα – Παραμένει ενεργή εστία στη Ψάθα, μάχες των Πυροσβεστών πάνω από το ΒΙΠΕ Μεγάρων
- Ενεργειακός συναγερμός στον Δούναβη: Ανατίναξαν βράχο για να σώσουν πυρηνικό αντιδραστήρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.