ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή χάλυβα για τα VLCC μας. Σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Wison New Energies στο Nantong, ξεκίνησε η ναυπήγηση των δύο πρώτων από τα VLCC (Very Large Crude Carriers) χωρητικότητας 319.000 DWT που έχουμε παραγγείλει — πρόκειται για έξι σίγουρες παραγγελίες, με δικαίωμα προαίρεσης για άλλες τέσσερις», αναφέρει σε σχόλιο του ο Αντώνιος Βροντίσης, Managing Director της United Overseas Group.
Στη συνέχεια, ο Αντώνιος Βροντίσης, τόνισε:
«Απαιτήθηκαν μόλις πέντε μήνες από την υπογραφή της σύμβασης έως την πρώτη κοπή χάλυβα.
Αυτός ο ρυθμός εργασιών μαρτυρά τις προθέσεις του ναυπηγείου όσον αφορά την ολοκλήρωση του έργου.

Η επιλογή του Nantong έγινε σκόπιμα.
Η Wison έχει κατασκευάσει μονάδες FLNG και FPSO —έργα που απαιτούν κορυφαία τεχνική εξειδίκευση στον τομέα των θαλάσσιων κατασκευών— και πλέον εφαρμόζει την ίδια μεθοδολογία και στα δεξαμενόπλοια μεταφοράς αργού πετρελαίου.

Η ναυπήγηση ενός VLCC απαιτεί μεγάλη κλίμακα και ακρίβεια.
Το συγκεκριμένο ναυπηγείο έχει αποδείξει ότι διαθέτει και τα δύο.
Ευχαριστούμε τον Ανώτερο Αντιπρόεδρο Zhang Wenlu και ολόκληρη την ομάδα της Wison, καθώς και τους συνεργάτες μας, χάρη στη δουλειά των οποίων φτάσαμε σε αυτό το σημείο».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους»
- HELLENiQ ENERGY: Σε λειτουργία το πρώτο πάρκο «μπαταριών» της
- Υπεγράφη σύμβαση ύψους 4,7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας
- Μουζάκης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για μείωση κεφαλαίου και συμψηφισμό ζημιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.