• LIFE&STYLE

    Ράδιο Αρβύλα: Σάρωσαν σε τηλεθέαση στην πρεμιέρα τους (video)

    • Αθηνά Λαρδή


    Σάρωσε σε τηλεθέαση η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του καθήλωσαν το κοινό, οδηγώντας την εκπομπή στην κορυφή της τηλεθέασης σε μια δύσκολη τηλεοπτική ζώνη.

    Τα νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσε η εκπομπή ζαλίζουν και όχι άδικα καθώς στις ηλικίες 15 – 44, άγγιξαν το 50,5%, λίγο πριν τη μία το πρωί. Συνολικά, στο δυναμικό κοινό, το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε στο 46%, ενώ στη Θεσσαλονίκη ξεπέρασε το 52%.

    Στην έναρξη της εκπομπής,  ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, εκπέμπουμε ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη και είμαστε το Ράδιο Αρβύλα. Συζητούσαμε πιο πριν, κάναμε διάφορες συζητήσεις πριν βγούμε στον αέρα, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον κατά πόσο μας έλειψε αυτή η υπόθεση που λέγεται Ράδιο Αρβύλα, αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή, να είμαστε στον αέρα κατά αυτόν τον τρόπο. Η απάντηση έχει δύο όψεις. Μας έλειψε πάρα πολύ η επικοινωνία και το ζωντανό αυτό που θα κάνουμε τώρα μαζί σας, αλλά για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, η ενασχόληση με όλους αυτούς και με όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, καθόλου μα καθόλου δεν μας έλειψε.»

    Δείτε την έναρξη του Ράδιο Αρβύλα:

    Όπως φαίνεται η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε λείψει ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο για 11η χρονιά παρακολουθεί ανελλιπώς την σατιρική εκπομπή.

    Σίγουρα μπορούμε να πούμε πως The Boys Are Back. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Παπαδάκης: Ακόμα και στου Λιάγκα το τερμάτισε σε τηλεθέαση!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο συγκινητικός λόγος που η Δήμητρα Φραντζή συμμετέχει στο Nomads

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Game of TV Thrones: Ποιος φωνάζει, ποιος πληγώνει τη σιωπή στον Alpha; (Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ)



    ΣΧΟΛΙΑ