ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Ήμουν έντιμος και ειλικρινής απέναντι σε όλους
Επιμένει ο Νίκος Φίλης να ζητά ακύρωση της συμφωνίας για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, λίγο πριν από τη συζήτησης της σχετικής επερώτησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Το λιγότερο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ανακοινώσει την ακύρωση της συμφωνίας», είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.
Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για την ακύρωση της συμφωνίας συντρέχουν λόγοι που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία της Αριστεράς, αλλά και την διεθνή υποχρέωση της χώρας απέναντι στο Ευρωκοινοβούλιο, που το καλοκαίρι ζήτησε την επιβολή εμπάργκο στην πώληση όπλων προς την Σαουδική Αραβία, λόγω του πολέμου στην Υεμένη, όπου διεξάγονται επιχειρήσεις εναντίον αμάχων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Γεωργιάδης: Ο Π. Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπ. Εξωτερικών για τα απόρρητα έγγραφα: Όποιος θέλει να αλλάξει το νόμο να το πει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο όμιλος CSG επεκτείνει την παρουσία του στις ΗΠΑ με την ίδρυση της CSG Land Systems North America
- Συγκινεί ο πατέρα της Αφροδίτης Νέστορα για τον θάνατο της συζύγου του, Βάγιας – Η οικογενειακή τραγωδία το 2021 που άφησε το εγγόνι τους ορφανό
- Έξι προτάσεις της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων για την ανάταξη της ναυπηγοβιομηχανίας στην Ελλάδα
- Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: «Πολιτικός απατεώνας και εγκληματίας» – Τι απάντησε στον Ασλανίδη για την καθυστέρηση στη δίκη για τα Τεμπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.