Ένας ακόμη παίκτης αποχωρεί από το Nomads, λόγω τραυματισμού. Όπως φαίνεται από το trailer του σημερινού επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει στους παίκτες πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο… Λευτέρης Χατζηιωάννου.
Ο παίκτης της ομάδας Φωτιάς μετά από έναν τραυματισμό αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στη χθεσινή μάχη για την επικράτεια.
Φαίνεται πως οι γιατροί έκριναν πως ο τραυματισμός στο πόδι του χρήζει παρακολούθησης με αποτέλεσμα ο Κύπριος παίκτης να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο συγκινητικός λόγος που η Δήμητρα Φραντζή συμμετέχει στο Nomads
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μάνος Πίντζης (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δείτε την πρόβα νυφικού της πρώην παίκτριας του Nomads
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 αλλά… ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί το κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.