Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Λίγες είναι οι επιλογές που έχουμε με το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, στο οποίο κυριαρχούν τα παιχνίδια του Λιγκ Τρόφι. Δεν αξίζει το ποντάρισμα σε φαβορί αφού γίνονται πολλές εκπλήξεις σε αυτή τη διοργάνωση.

Ξεχώρισα 3 ματς στα οποία πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Το πρώτο είναι ανάμεσα στην Μπέρτον και την Νότιγχαμ Φόρεστ U21. Πιο κοντά στη νίκη είναι η Μπέρτον, αλλά η Νότιγχαμ παίζει ανοιχτά και σκοράρει. Ποντάρω στο Goal.

1

Πιο αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Πιτέρμπορο με την Κόλτσεστερ. Το δείχνουν και οι αποδόσεις. Έχει τον πρώτο λόγο η Πιτέρμπορο, αλλά η Κόλτσεστερ είναι επικίνδυνη και σκοράρει και εκτός έδρας.

Προβάδισμα έχει και η Μπρόμλεϊ στο ματς με την Μπρέντφορντ U21. Έχει ρίσκο ο «άσος» της και προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στο Goal, αφού και οι 2 ομάδες σκοράρουν στα περισσότερα παιχνίδια τους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Η On του Φέντερερ μπαίνει στο ποδόσφαιρο με Εμπαπέ και Ανρί και κυνηγά αγορά 25,5 δισ. δολαρίων

Πρεμιέρα την Πέμπτη στη Euroleague με μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπλόκο στο τηλεοπτικό μονοπώλιο της Serie A έως το 2034, στο πακέτο και τα στοιχηματικά δεδομένα