Τα συγχαρητήριά του στον Απόστολο Σίσκο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Παρίσι εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «ακόμα ένα “δελφίνι” της ελληνικής κολύμβησης στο βάθρο των νικητών», συγχαίροντας τον Έλληνα πρωταθλητή για τη νέα του διάκριση.
«Συγχαρητήρια στον Απόστολο Σίσκο για το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι! Απόστολε, σε ευχαριστούμε. Μας έκανες υπερήφανους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: «Ασημένιος» ο Σίσκος στα 200 μ. ύπτιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Οριακά ανοδικά οι τιμές, άγγιξε τα 89 δολάρια το βαρέλι το Brent – Πίεση από τις ανησυχίες για την παγκόσμια ζήτηση
- Βραζιλία: Αναστέλλονται τα livestreaming στο Discord μετά τον θάνατο 13χρονης
- Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία επλήγησαν κατά την ουκρανική επίθεση στη ναυτική βάση του Νοβοροσίσκ
- Έκλειψη Ηλίου: Υπομονή για έναν χρόνο για τους Έλληνες – Η «έκλειψη του αιώνα» του 2027 και το «υπερθέαμα» του 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.