ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξανά χρυσές είναι η Άννα-Μαρία και η Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή καθώς αναδείχθηκαν πρώτες στην βαθμολογία στο Ελεύθερο Ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου του Παρισίου.
Οι αδερφές Αλεξανδρή μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο Τεχνικό Ντουέτο κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στο Ελεύθερο πρόγραμμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το ελληνικό δίδυμο έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας το κοινό και τους κριτές, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 316,3315 βαθμούς, οι οποίοι του έδωσαν τη νίκη για ακόμα μία φορά στο τουρνουά.
Με δύο χρυσά στο Τεχνικό και στο Ελεύθερο Ντουέτο, οι αδερφές Αλεξανδρή απέδειξαν για ακόμη μία φορά τη σταθερή τους θέση στην κορυφή της ευρωπαϊκής καλλιτεχνικής κολύμβησης.
Κατά τη διάρκεια της απομονής του χρυσού μεταλλίου τις δύο αδερφές της αποθέωσε η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία έχει προκριθεί στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο.
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επιμένει στο ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για τους υποστηρικτές του – Νέα σύγκρουση με Ρεπουμπλικανούς
- Alibaba: Διαζύγιο μετά από 30 χρόνια για τον Τζο Τσάι και την Κλάρα Γου Τσάι – Πώς θα μοιράσουν την περιουσία
- Φωτιές: 11 συλλήψεις για πυρκαγιές σε Αργολίδα, Ηλεία, Σέρρες, Αττική και Λέσβο
- Μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία: Στον Κιθαιρώνα το κρίσιμο μέτωπο από το Πόρτο Γερμενό, εκκενώσεις προς Μέγαρα – Μαίνονται οι φωτιές σε Φωκίδα και Φθιώτιδα (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.