ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη γνωστού τράπερ προχώρησαν οι Αρχές, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με ιδιαίτερα αυξημένη ταχύτητα στην εθνική οδό ΠΑΘΕ, προκαλώντας την κινητοποίηση της Τροχαίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης εντοπίστηκε ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, αναπτύσσοντας ταχύτητα 182 χιλιομέτρων την ώρα, τη στιγμή που στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ήταν 80 χλμ./ώρα.
Μετά τη σύλληψή του, ο τράπερ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης, καθώς η ταχύτητα με την οποία κινούνταν κρίθηκε ότι μπορούσε να θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στη συνέχεια στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται για τα αυτόφωρα αδικήματα.
Η εκδίκαση, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε άμεσα και η υπόθεση πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τη νέα δικάσιμο, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.
Κατά την απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο γνωστός καλλιτέχνης φέρεται να υποστήριξε ότι ο λόγος για τον οποίο ξεπέρασε το όριο ταχύτητας ήταν ένα έκτακτο περιστατικό υγείας.
Όπως ανέφερε, είχε ενημερωθεί από συγγενικά πρόσωπα της συντρόφου του για επείγουσα κατάσταση και για τον λόγο αυτό προσπάθησε να φτάσει το συντομότερο δυνατό στον προορισμό του.
Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για άλλες υποθέσεις, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Η νέα δικογραφία αφορά αποκλειστικά το περιστατικό της υπερβολικής ταχύτητας στην ΠΑΘΕ και θα κριθεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο μετά την αναβολή της εκδίκασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Ο Κέβιν Γουόρς εξετάζει μείωση των συνεδριάσεων για τα επιτόκια
- ΗΠΑ και Ιαπωνία παρενέβησαν στις αγορές για τη στήριξη του γεν – Πρώτη κοινή κίνηση μετά από σχεδόν 30 χρόνια
- ΑΑΔΕ: Μαζικοί έλεγχοι σε κτηνοτρόφους στην Κρήτη για αγροτικές επιδοτήσεις στα Ζωνιανά – Eντοπίστηκαν 22 περιπτώσεις
- Κογκρέσο: «Μπλόκο» στα όπλα προς την Τουρκία βάζει ν/σ αν δεν γίνει πρόοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.