ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παπαστεργίου: Η Ελλάδα του gov.gr χτίζει εμπιστοσύνη – Κορυφαίοι Υπουργοί στέλνουν ηχυρό μήνυνα στους δημόσιους λειτουργούς
Τη βαθιά του θλίψη για τους δύο πυροσβέστες που πέθαναν εν ώρα καθήκοντος στη μεγάλη πυρκαγιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου εξέφρασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς.
Σε δήλωσή του, ο υπουργός ανέφερε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί την απώλεια δύο στελεχών του, ηλικίας 58 και 25 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της δύσκολης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.
Ο κ. Τουρνάς εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δύο πυροσβεστών, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους οικείους τους, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερα οδυνηρή απώλεια για το Πυροσβεστικό Σώμα και τη χώρα.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, δίνοντας μια δύσκολη μάχη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος, πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο τη δική τους ζωή.
Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας:
«Σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί την απώλεια δύο ανθρώπων του. Δύο πυροσβέστες, ηλικίας 58 και 25 ετών, έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, επιχειρώντας στη δύσκολη πυρκαγιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου.
Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειές τους, στους οικείους τους και στους συναδέλφους τους.
Οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος δίνουν καθημερινά μια δύσκολη μάχη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος, συχνά με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής.»
Διαβάστε επίσης:
Το όχημα των δύο πυροσβεστών που βρήκαν τραγικό θάνατο στη φωτιά στο Ρέθυμνο (Bίντεο)
Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου
Δένδιας: Βαθύτατη θλίψη για τους δύο πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.