ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτημα για εισαγωγή των ομολογιών, από τον έκδοση των 300 εκατ. ευρώ, στο χρηματιστήριο της Βιέννης θα υποβάλει η Aktor, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η ανακοίνωση της Aktor:
Η Aktor Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Τεχνικών και Ενεργειακών Έργων ολοκλήρωσε επιτυχώς την τιμολόγηση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, χωρίς εξασφαλίσεις, συνολικής ονομαστικής αξίας €300 εκατομμυρίων, λήξεως το 2031, με επιτόκιο 7,875% ετησίως και τιμή έκδοσης ίση με το 100% της ονομαστικής τους αξίας.
Η έκδοση και ο διακανονισμός των Ομολογιών αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 3 Αυγούστου 2026, υπό την επιφύλαξη της πλήρωσης των συνήθων προϋποθέσεων ολοκλήρωσης της συναλλαγής.
Στο πλαίσιο της έκδοσης, θα υποβληθεί αίτηση για την εισαγωγή των Ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Βιέννης και για την αποδοχή τους προς διαπραγμάτευση στην πολυμερή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης Vienna MTF.
Διαβάστε επίσης
AKTOR: Μπαίνουν στο ταμπλό οι 57,8 εκατ. νέες μετοχές μετά την αύξηση κεφαλαίου των 650 εκατ. ευρώ
ΑΚΤΩΡ: Καλύφθηκε 1,9 φορές το ομόλογο – Στο 7,875% το επιτόκιο
ΑΚΤΩΡ: Σύμβαση ύψους €132 εκατ. από την Qatar Airways για τη διαχείριση του αερολιμένα του Κατάρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Μείωση φόρων στο πετρέλαιο κίνησης μέχρι τις 6 Αυγούστου – Η Μελόνι προτίθεται να εφαρμόσει «σύστημα κινητών φόρων»
- Πετρέλαιο: Κατρακύλα άνω του 8% για το Brent μετά την παύση των επιθέσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Γερμανία: Δυσφορία στο CDU για τους χειρισμούς του καγκελάριου Μερτς με τον υπ. Μεταφορών
- Μακρόν: Θα πρέπει να φυτέψουμε ένα διαφορετικό δάσος, προσαρμοσμένο στην κλιματική αλλαγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.