ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Bally’s Intralot προχωρά σε νέα σημαντική κίνηση χρηματοδότησης, ενισχύοντας τη ρευστότητά της και δημιουργώντας πρόσθετο «χώρο» για την υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδιασμού.
Η εισηγμένη ανακοίνωσε τη σύναψη νέας εξασφαλισμένης δανειακής συμφωνίας ύψους περίπου 306 εκατ. ευρώ με θεσμικούς δανειστές, με τα κεφάλαια να κατευθύνονται σε εξαγορές, κεφάλαιο κίνησης και αναχρηματοδότηση υποχρεώσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Bally’s Intralot Α.Ε. (ATSE: BYLOT) ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι υπέγραψε, μέσω της εμμέσως καθ’ ολοκληρίαν θυγατρικής της Intralot Capital Luxembourg S.A., ως δανειολήπτριας, σύμβαση εξασφαλισμένων δανειακών διευκολύνσεων υψηλής προτεραιότητας (Senior Secured Term Facilities) σε λίρες Μεγάλης Βρετανίας με θεσμικούς δανειστές, συνολικού ποσού κεφαλαίου £261.780.105 (ισοδύναμο με περίπου €306 εκατομμύρια) (η «Νέα Χρηματοδότηση»).
Η Νέα Χρηματοδότηση θα αντληθεί σε δύο δόσεις προθεσμιακού δανείου (term loan) τριετούς διάρκειας και είναι εγγυημένη και εξασφαλισμένη σε βάση υψηλής προτεραιότητας από μέλη του Ομίλου Bally’s Intralot, σύμφωνα με τις υφιστάμενες ρυθμίσεις εξασφαλισμένης χρηματοδότησης υψηλής προτεραιότητας του Ομίλου.
Η Bally’s Intralot σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από τη Νέα Χρηματοδότηση για γενικούς εταιρικούς σκοπούς και σκοπούς κεφαλαίου κίνησης του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων εξαγορών της (Acquisitions) και για την αναχρηματοδότηση λοιπών οφειλών. Η διαθεσιμότητα και η εκταμίευση της Νέας Χρηματοδότησης υπόκεινται στην πλήρωση συνήθων προϋποθέσεων.
Η Νέα Χρηματοδότηση αποτελεί μέρος της υφιστάμενης εξασφαλισμένης κεφαλαιακής διάρθρωσης υψηλής προτεραιότητας του Ομίλου Bally’s Intralot.
Διαβάστε επίσης
CNN: Οι φλόγες στη Γαλλία απειλούν και κρίσιμες πυρηνικές και αμυντικές εγκαταστάσεις
Dunapack Packaging: Εξαγοράζει την El Pack και δημιουργεί νέο ισχυρό πόλο στη χάρτινη συσκευασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστρία: Αύξηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, από έξι σε εννέα μήνες, προωθεί η κυβέρνηση
- JPMorgan: «Σήμα αγοράς» για τον S&P 500 – Βλέπει σημαντικά περιθώρια ανόδου
- Ντέιβιντ Έλισον (Paramount): «Απόλυτη βεβαιότητα» ότι θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της Warner Bros.
- Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα στείρας άρνησης και οπισθοδρόμησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.