ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στις περιοχές της δυτικής Αττικής.
Η κακοκαιρία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγούλας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα ορμητικά νερά που εισέβαλαν στα σπίτια τους. Πολλοί μάλιστα αναγκάστηκαν να βρουν άλλα μέρη για να διανυκτερεύσουν. Την κατάσταση δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι αρκετά σημεία των παραπάνω περιοχών παραμένουν μέχρι σήμερα το πρωί χωρίς ρεύμα και νερό.
Κλειστή παραμένουν, όπως χτες το βράδυ, τα σημεία στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στο 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας- Θήβας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε»: Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια 36χρονου που έχασε τη ζωή του στη Μάνδρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ευθύνες της πολιτικής για την τραγωδία στη Μάνδρα, έχουν ονοματεπώνυμα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος για τους 15 νεκρούς στη Μάνδρα – Αναγνωρίστηκαν τα πρώτα θύματα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βοτουλινική τοξίνη: Το «χρυσό» business της αντιγήρανσης – 12 ερωτήσεις και απαντήσεις
- Πώς διασχίζουν πλέον τα πλοία από τα Στενά του Ορμούζ: Σύνθημα: China Owner – Παρασύνθημα: All crew Muslim
- Τράπεζες: Καλύτερα μέτοχος παρά… καταθέτης – Τι δείχνει η ακτινογραφία των μερισμάτων και το προβάδισμα της Πειραιώς.
- Buy, Hold or Sell: Cenergy Holdings, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΒΑΧΑΛΚΟΡ, ΕΤΕ, Motor Oil, Apple, Merck και Taiwan Semiconductor Manufacturing
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.