ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Λονδίνο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τα βίντεο που θα δούμε στη συναυλία-υπερπαραγωγή της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ. Η Δήμητρα Κούστα, συνιδρύτρια της εταιρείας παραγωγής D&A έχει αναλάβει την παραγωγή της συναυλίας, σε συνεργασία με την κουμπάρα της.
Μέσα από το Instagram, η Δήμητρα Κούστα μοιράστηκε ένα βίντεο backstage στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση, φορώντας ένα λευκό κοστούμι και από μέσα ένα μαύρο τοπ με μαύρα γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια με σταυρούς.

«Περήφανη παραγωγός» έγραψε η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, με την Άννα Βίσση να αναδημοσιεύει το Story στο δικό της προφίλ.

Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πολυαναμενόμενη συναυλία της, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ. Εκεί φέρεται να συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη της Adele, Κιμ Γκάβιν.

Στα φημισμένα Alva West Studios τα γυρίσματα της Βίσση
Τα γυρίσματα, πάντως, πραγματοποιήθηκαν στα Alva West Studios. Πρόκειται για ένα στούντιο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, που χρησιμοποιείται για φωτογραφίσεις, αλλά και κινηματογραφικές παραγωγές.
Δείτε το βίντεο:
Τα Alva West Studios προσφέρουν υψηλής ποιότητας υποδομές για επαγγελματίες του χώρου της μόδας, της διαφήμισης και των media. Διαθέτουν συνολικό χώρο άνω των 1.500 τ.μ. με ειδικά διαμορφωμένα στούντιο και διακρίνεται για τους χώρους υψηλής αισθητικής.
Προσφέρουν πλήρως υποστηριζόμενα γυρίσματα, σε συνεργασία με την εταιρεία ProLighting, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό. Μάλιστα, λόγω των μεγάλων και ευέλικτων χώρων, φιλοξενούνται συχνά επιδείξεις μόδας και παρουσιάσεις προϊόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος για παραγωγές που επιθυμούν να κλείσουν ολόκληρο το κτήριο ξεκινά από 14.000 λίρες και φτάνει τις 28.000 λίρες την ημέρα. Βέβαια, για μεμονωμένα μικρότερα στούντιο, το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο.
Φωτογραφίες από τα παρασκήνια με τον κομμωτή της και τον makeup artist της μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο προφίλ της.

Το μακιγιάζ της ανέλαβε ο Πέτρος Πετρόχιλος και την κόμμωσή της ο Πάνος Παπανδριανός, ενώ στην ομάδα της ανήκει και ο hair stylist Masaki Kameda.

Διαβάστε επίσης:
Άννα Βίσση: Το μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο και πόσο θα κοστίσει η συναυλία στο ΟΑΚΑ (video)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Τα πιο ακριβά και exclusive εστιατόρια που επιλέγουν στη Νέα Υόρκη
Άννα Βίσση και Peter Marino μέσα από τον φακό της Δήμητρας Κούστα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ALP: Έρχονται στην Ελλάδα τα διάσημα σακουλάκια νικοτίνης του Τάκερ Κάρλσον, θερμού υποστηριχτή του Ντόναλντ Τραμπ
- Metlen: Αύξησε τη θέση short σε 0,71% το Marshall Wace
- Κωνσταντίνος Περογιαννάκης: Συνεχίζει τις επιλεκτικές κινήσεις στην αγορά μεταχειρισμένων – Στα 16 πλοία αυξήθηκε ο στόλος της Perosea
- Real Consulting: Κάτω από 10% το ποσοστό της One Dealer
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.