ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριμερείς συνομιλίες ξεκίνησαν πριν από λίγο στην Ελβετία ανάμεσα στο Ιράν, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κατάρ στον ρόλο του μεσολαβητή με θέμα τον Λίβανο και τα παγωμένα ιρανικά περιουσιακά στοιχεία, μετέδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση.
«Μία τριμερής σύσκεψη με την συμμετοχή του Ιράν, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Κατάρ σχετικά με τα θέματα μίας συνολικής εκεχειρίας στον Λίβανο και των παγωμένων ιρανικών περιουσιακών στοιχείων διεξάγεται αυτήν την στιγμή» στην Ελβετία, μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της ιρανικής διαπραγματευτικής ομάδας ότι το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει όσο δεν γίνεται σεβαστή η εκεχειρία στον Λίβανο και δεν εκδίδονται οι άδειες για την πώληση του ιρανικού πετρελαίου.
Διαβάστε επίσης
Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
Ιράν: Το πετρέλαιο στο επίκεντρο πιθανής συμφωνίας με τις ΗΠΑ
Ουκρανία: Τρεις νεκροί έπειτα από ρωσικές επιθέσεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη: «Η κβαντική τεχνολογία είναι το μέλλον της ιατρικής» – Τι απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)
- Θρήνος στη Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που υπέστη ανακοπή στο σχολείο του
- Αμαλιάδα: Δύο συλλήψεις για έκρηξη και εμπρησμό σε είσοδο πολυκατοικίας
- Κόκκινα δάνεια: Νέος Κώδικας Δεοντολογίας τον Οκτώβριο – Τι αλλάζει σε ρυθμίσεις και «κουρέματα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.