ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο «ΑΘΕ» με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από σήμερα 19 Ιουνίου στις 18:00 έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 στις 07:00, θα ισχύουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Φάση Α: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 127,25ο χλμ. έως και το 125,65ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, θα παραμείνει αποκλεισμένος ο κλάδος εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου (125,77ο χλμ.) στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλεσίνας και θα κατευθύνονται μέσω της αριστερής παράπλευρης οδού μέχρι τον Α/Κ Μαρτίνου.
Φάση Β: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της ΛΕΑ από το 127,25ο χλμ. έως και το 125,2ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, θα παραμείνει αποκλεισμένος ο κλάδος εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου (125,77ο χλμ.) Οι οδηγοί θα κατευθύνονται μέσω της δεξιάς παράπλευρης οδού μέχρι τον Α/Κ Κάστρου όπου θα πραγματοποιείται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 07:00.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Υπουργείο Μετανάστευσης: Χρηματοδότηση 5,96 εκατ. ευρώ τον Δήμο Λέρου για υποδομές
Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς βώλους στα αιγοπρόβατα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Netflix: Συμφωνία με το γαλλικό TF1 και άλλα σχέδια ανάπτυξης – Τι ετοιμάζει ο γίγαντας του streaming
- Ραγδαίες εξελίξεις στα Βορίζια – 5 μέλη της οικογένειας Καργάκη απολογούνται για τη βόμβα στους Φραγκιαδάκηδες
- Πόνος στο γόνατο: Πότε είναι αθώος και πρέπει να μας ανησυχήσει
- ΔΥΠΑ: Ιστορικό χαμηλό στους εγγεγραμμένους ανέργους Μαΐου – Μείωση πάνω από 10%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.