ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σαράντης προχώρησε σε αλλαγή στον τομέα των επενδυτικών σχέσεων, ενισχύοντας τη διοικητική της δομή.
Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των μετόχων και της επικοινωνίας με την επενδυτική κοινότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με την από 13.5.2026 απόφασή του όρισε ως Υπεύθυνο Επενδυτικών Σχέσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, την κυρία Λυδία Ιωάννου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντά της από σήμερα, 15 Ιουνίου 2026.
Διαβάστε επίσης
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026
- Τι γύρευε η ισραηλινή πρέσβης και ένας πρίγκιπας στον Κώστα Τασούλα;
- Μητσοτάκης: Οι βαθιές τομές απαιτούν μεταρρυθμιστικό σχέδιο και σταθερότητα, η δικαιοσύνη να μένει εκτός των πολιτικών αντιπαραθέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.