ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή Happy Day επέστρεψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πρωί της Δευτέρας, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη.
Η γνωστή δημοσιογράφος, μιλώντας τετ α τετ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως ο Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος, έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες για να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του.
Θυμίζουμε ότι ήταν 15 Απριλίου όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχωρούσε εσπευσμένα από το Happy Day για να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου. Ακολούθησαν δυο δύσκολοι μήνες. Ο κύριος Μυλωνάκης νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου παρέμεινε έως τις 11 Μαΐου. Στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίσει τη νοσηλεία και την αποκατάστασή του σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία.
Η κατάστασή του βελτιωνόταν συνεχώς και έτσι στις 28 Μαΐου επέστρεψε στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε άμεσα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας. Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουνίου, επέστρεψε σπίτι του, κοντά στη σύζυγο και τα παιδιά τους.
«Είναι μέρα χαράς σήμερα και είπα δεν θα κλάψω, αλλά με το που μπήκα θυμήθηκα την ημέρα που έφυγα σφαίρα από αυτή την καρέκλα. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ επιστρέψαμε σπίτι μας. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου πόσοι άνθρωποι θα βρίσκονταν δίπλα μας», είπε φορτισμένη η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Μιλώντας για όλα όσα συνέβησαν, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, πολλές φορές δεν το συνειδητοποιούσα και η ίδια. Από την πρώτη στιγμή που έμπαινα μέσα στην εντατική, ποτέ δεν αισθανόμουν στεναχώρια και θλίψη, παρότι οι γιατροί μου είχαν πει ότι πρέπει να περάσουν 20 μέρες για να πάρουμε ένα ψήγμα ελπίδας. Εγώ πίστευα ότι θα πάνε όλα καλά».
«Το πιο δύσκολο ήταν να πείσω κάποιους γιατρούς ότι δεν είμαι μια τρελή που τριγυρίζει στους διαδρόμους και φαντάζεται πράγματα. Το ένστικτό μου όμως ήταν αυτό που με βοήθησε και ποτέ δεν με διέψευσε, αυτό μας βοήθησε και πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στον Ευαγγελισμό. Πήγαινα 8 η ώρα το πρωί και έφευγα αργά το βράδυ. Το πρώτο θαύμα έγινε την 1η Μαΐου», περιέγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, είναι όρθιος, μιλάει κανονικά και κάνει τα πάντα. Συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες του», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να το περάσει αυτό που ζήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν έστω ένα μήνυμα, ακόμα και άνθρωποι με τους οποίους είχαμε έρθει σε μια αντιπαλότητα στο παρελθόν για τα τηλεοπτικά».
«Δεν άφησα τα παιδιά μου να δουν τον πατέρα τους στην εντατική. Ήθελα να τον δουν καλά», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Διαβάστε επίσης:
Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Συνεχίζει την αποκατάσταση στο σπίτι του
Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: Εύχομαι όλα να γίνουν όπως πρέπει (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ENTERSOFTONE: Διαθέσιμα για χιλιάδες επιχειρήσεις τα AI ERP
- Σκόπελος: Φωτιά στο Κλήμα – Στη μάχη με τις φλόγες 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο
- ΤτΕ για πληθωρισμό: Αύξηση στο 3,8% το 2026 στην Ελλάδα λόγω ενέργειας – Σημαντική επιβράδυνση στο 2,6% το 2027
- ΣΦΕΕ-PIF: Στο 80,7% το clawback το πρώτο εξάμηνο του 2025 – Απειλεί την βιωσιμότητα της καινοτομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.