ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Πού οφείλεται η εκτίναξη του κόστους στέγασης; Τι προτείνει για να ανοίξουν τα κλειστά σπίτια
«Πρόκειται για λάθος», ανέφερε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, για το ύψος των τόκων που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής οδηγήθηκε σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αξιοποιώντας στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος που είχαν μεταβιβαστεί στη Βουλή το 2014.
Έτσι εκτινάσσει τους τόκους στα 84,3 δισεκατομμύρια ευρώ την χρονική περίοδο 2021-2026.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τινάζονται στον αέρα τα stress test, «σκουπίδια» οι εγγυήσεις στις τράπεζες για τα δάνεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Πιτσιλή: Σε 48 ώρες πρέπει να ξέρω τις παραβάσεις των Ελλήνων στα Paradise Papers
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεργασία-έκπληξη από τον ΠΣΕ: Οι εξαγωγείς στη νέα εποχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΙΣ: Πώς να προστατευτούμε από τις εκτεταμένες πυρκαγιές
- Χαλ: Ανακοίνωσε τον Τζολάκη – Υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2031 (Βίντεο)
- Πότε καταβάλλεται το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου από τον e-ΕΦΚΑ
- Επίσκεψη του Ευ. Τουρνά στο Πόρτο Γερμενό – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές της πυρκαγιάς της Δυτικής Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.