ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλός ισχυρός σεισμός στην Εύβοια: Ζημιές σε κτίρια στο Μαντούδι – Κάτοικοι εγκαταλείπουν σπίτια τα οποία έχουν υποστεί ρωγμές
Σε αυξημένη ετοιμότητα, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια,έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες σε Αττική και Εύβοια, καθώς και η 1η και 7η Ε.Μ.Α.Κ, μετά τις σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,8, 4,3 και 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που εκδηλώθηκαν στις 12:58, 13:00 και 13:02, αντίστοιχα, σήμερα με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Προκοπίου Ευβοίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων. Παράλληλα, όπως τονίζεται από το Πυροσβεστικό Σώμα, άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον, 20 οχήματα με τα πληρώματά τους από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Εύβοιας περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιώντας ελέγχους και στο οδικό δίκτυο, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ μεταβαίνει προληπτικά στην περιοχή των σεισμικών δονήσεων.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Τέταρτη αύξηση των στόχων παραγωγής πετρελαίου μέσα σε λίγους μήνες
- Ελβετικές επενδύσεις 27 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ στο πρώτο τετράμηνο – Φαρκακοβιομηχανία και ναυτιλία οδηγούν το «ράλι»
- Αεροπορικές εταιρείες: Βουτιά στα αναμενόμενα κέρδη από τον πόλεμο στο Ιράν – 50% κάτω!
- SpaceX: Ζήτηση 150 δισ. δολαρίων για τη μεγαλύτερη IPO στην ιστορία – Διπλάσια της προσφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.