ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η MSC Cruises, του Τζιανλουίτζι Απόντε, ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή σεζόν του 2026 στη Βόρεια Ευρώπη, η οποία θα περιλαμβάνει και το κρουαζιερόπλοιο Euribia, που μέχρι πρόσφατα ήταν εγκλωβισμένο στο Στενό του Ορμούζ.
Το πλοίο θα προσφέρει δρομολόγια με αναχώρηση από το Κίελο και την Κοπεγχάγη, με επίκεντρο την ανακάλυψη των νορβηγικών φιόρδ και βασικών προορισμών της Βόρειας Ευρώπης.
Στα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνονται το Flaam και τα φιόρδ Hellesylt και Geiranger, τα οποία προστατεύονται από την UNESCO ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς.
Στο πλοίο, οι επιβάτες θα απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας και υπηρεσιών, όπως πάνω από δέκα εστιατόρια, 21 μπαρ, αρκετές πισίνες, ένα υδάτινο πάρκο και ευρύχωρους οικογενειακούς χώρους, εκτός από θεαματικές παραστάσεις στο Θέατρο Delphi και ζωντανή μουσική στο Carousel Lounge.
Κατά τη θερινή σεζόν του 2026, ο όμιλος θα αναπτύξει τέσσερα πλοία στις Σκανδιναβικές Θάλασσες. Εκτός από το Euribia, το πρόσφατα ανακαινισμένο Magnifica θα σαλπάρει από το Warnemünde σε δρομολόγια μεταξύ Νορβηγίας, Δανίας, Πολωνίας και χωρών της Βαλτικής, εισάγοντας επίσης την αποκλειστική υπηρεσία MSC Yacht Club.
Το Preziosa θα αναχωρεί από το Αμβούργο, προσφέροντας κρουαζιέρες επτά έως 14 νυχτών στην Ισλανδία και τη Νορβηγία, με ενδιάμεσους σταθμούς λιμάνια όπως το Μπέργκεν και το Ρέικιαβικ.
Τέλος, το Virtuosa θα έχει βάση το Σαουθάμπτον, προσφέροντας ταξίδια στην Ισλανδία και τα νορβηγικά φιόρδ, εναλλάσσοντας δρομολόγια προς τη Μεσόγειο και τα Κανάρια Νησιά, ολοκληρώνοντας μια πλούσια και διαφοροποιημένη προσφορά για την ευρωπαϊκή αγορά.
Διαβάστε επίσης:
Drewry: Συνεχίζεται η αύξηση κατά 6% της τιμής διακίνησης των κοντέινερ
Η EuroHoldings αγόρασε και δεύτερο πλοίο από την Latsco με 39,25 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
- Ευρώπη Holdings: Οι χρυσές υπεραξίες των μετόχων – Πόσα θα πάρουν Κόκκαλης, Μουνδρέας, Μακρόπουλος
- ΙΛΥΔΑ: Στις 12 Ιουνίου η ΓΣ για έγκριση ετήσιων αποτελεσμάτων 2025 και διανομή μερίσματος
- Ελένη Βρεττού (CrediaBank): Δημιουργούμε αξία μέσω στοχευμένων συνεργασιών και εξαγορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.