ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόσφατη πρόταση που έκανε το Ιράν στις ΗΠΑ προβλέπει την άρση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Τεχεράνη, την αποδέσμευση παγωμένων ιρανικών κεφαλαίων και τον τερματισμό του ναυτικού αποκλεισμού της χώρας, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υφυπουργός Εξωτερικών Καζέμ Γαριμπαμπαντί, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Η πρόταση περιλαμβάνει επίσης τον τερματισμό του πολέμου σε όλα τα μέτωπα, του Λιβάνου περιλαμβανομένου, την αποχώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ από περιοχές κοντά στο Ιράν και αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον πόλεμο, δήλωσε ο Γαριμπαμπαντί.
Διαβάστε επίσης:
Κοντά στα «τρομακτικά» επίπεδα του 2007 τα αμερικανικά ομόλογα – Ανησυχία στις αγορές
O Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την ύστατη στιγμή νέα επίθεση εναντίον του Ιράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σχέδιο και οι εκκρεμότητες για τα Ολυμπιακά Ακίνητα
- Στο τραπέζι τρία σενάρια για τις κάλπες – Το φθινόπωρο μετά τη ΔΕΘ, η άνοιξη του 2027 ή η πλήρης εξάντληση της τετραετίας
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν του 2.600 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς
- Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.