Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add mononews.gr on Google

Σαφείς αιχμές για τον ρόλο των ρωσικών bots που εργαλειοποιούσαν την τραγωδία των Τεμπών με επιθέσεις κατά της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης, και στα οποία είχε αναφερθεί ακόμα και από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, άφησε την Κυριακή με ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχολιάζοντας τη ζωντανή μετάδοση της συλλογής υπογραφών για το νέο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, ο υπουργός Υγείας έγραψε στο Χ: «Ο κύριος που κάνει την ζωντανή αναμετάδοση της προετοιμασίας του κόμματος της @mkaristianou
με την παρουσία της έχει το όνομα του στα social γραμμένο στα Ρώσικα….θυμάστε τα χιλιάδες bots για τα Τέμπη;…αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη είστε αφελείς».

1

Ο υπουργός εργασίας αναφέρεται στον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αγίας Πετρούπολης, Στράτο Σιουρδάκη ο οποίος νωρίτερα σήμερα έκανε live μετάδοση της διαδικασίας συλλογής υπογραφών με σκοπό την δημουργία κόμματος από το γραφείο της στενής συνεργάτιδος της κυρίας Καρυστιανού, Μαρίας Γρατσία.

Διαβάστε επίσης:

Καρυστιανού: Έτοιμη για το επόμενο βήμα – Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ίδρυση του κόμματος

Γεραπετρίτης: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ για Ιράν, Γάζα, Λίβανο και Ανατολική Μεσόγειο

Τραμπ προς Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει, κινηθείτε γρήγορα αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα»